Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δέν ήτανε πέναλτυ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Πριν καν ενηλικιωθεί, αύριο Σάββατο κλείνει τα 18 του χρόνια (γεννήθηκε στις 2/12/1993), ο Κώστας Σταφυλίδης μάλλον έζησε τα πιο έντονα ποδοσφαιρικά του συναισθήματα, στην πρεμιέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!
 Ο νεαρός αριστερός μπακ έφυγε από το παιχνίδι στο 37’, όταν τον απέβαλε αδίκως ο Ολλανδός διαιτητής, καταλογίζοντας και πέναλτι υπέρ της Τότεναμ, χωρίς να υπάρχει παράβαση κι ο Σταφυλίδης δεν μπορούσε να το χωνέψει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν ήταν πέναλτι, δεν βρήκα τη μπάλα με το χέρι» έλεγε κι επέμενε ο Σταφυλίδης στους ανθρώπους του πάγκου του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την αποβολή του.

Ο 18χρονος ήταν πολύ στεναχωρημένος που έστω χωρίς να ευθύνεται άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι από τον πάγκο και στο τέλος του αγώνα έβαλε και τα κλάματα, μετά τη μεγάλη νίκη και πρόκριση, την οποία έζησε με πολύ άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου