Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ύμνοι για ΠΑΟΚ από τα ξένα Μ.Μ.Ε.

Ύμνους και διθυραμβικά σχόλια επιφύλαξαν τα διεθνή Μ.Μ.Ε.για την παλικαρίσια πρόκριση του "Δικεφάλου" στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.  "Οι ελπίδες της Τότεναμ κρέμονται από μια κλωστή. Φωτιές άναψε στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, κάτι που αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα του BBC αμέσως μετά τον θρίαμβο του "Δικεφάλου"."Η Τότεναμ θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο στις 15 Δεκεμβρίου και χρειάζεται επίσης (σ.σ. εκτός της ήττας της Ρουμπίν στην Τούμπα) και να εξαλείψει την διαφορά πέντε τερμάτων από την ρωσική ομάδα για να προκριθεί στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης", αναφέρεται στη συνέχεια.

"Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες εξασφάλισε μια θέση στον γύρο των 32 μετά τη νίκη του επί της Τότεναμ", τονίζεται στο επίσημο site της UEFA. "Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν τον αγώνα με κεραυνούς και προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε 14 λεπτά μετά από γκολ των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανου Αθανασιάδη", γράφεται στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αμέσως μετά.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο γκολ Νο 150 του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA: "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα εξασφάλιζε την πρόκρισή του στην νοκ-άουτ φάση, πήρε το προβάδισμα μέσα σε έξι λεπτά. Ο Γκαλάς έδιωξε την μπάλα μακριά στην μεσαία γραμμή και ο Γιώργος Γεωργιάδης εντόπισε τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος πέτυχε το 150ό γκολ του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA".

Στο κεντρικό θέμα της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA αναφέρονται οι έξι ομάδες που πήραν από την Τετάρτη (30/11), μια αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων, το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης: "Η Μπράγκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μέταλιστ, ο ΠΑΟΚ, η Σταντάρ Λιέγης και το Ανόβερο έκλεισαν θέσεις στην φάση των "32" του Europa League από την Τετάρτη (30/11) το βράδυ", γράφεται σχετικά.

"Ο ΠΑΟΚ ζάλισε την Τότεναμ, έκανε μια νίκη σοκ και κέρδισε μια θέση στον επόμενο γύρο του Europa League", γράφεται στην ιστοσελίδα foxnews.com, ενώ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: "Οι Σπερς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ μέσα σε 14 λεπτά".

Η γαλλική ιστοσελίδα lepoint.fr έχει για τίτλο "Η Τότεναμ σε κίνδυνο", θέλοντας να δείξει πως οι "πετεινοί" μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ μπήκαν σε μπελάδες. "Οι Σπερς πρέπει τώρα να κερδίσουν τους Σάμροκ Ρόβερς και να ελπίζουν σε ήττα της της Ρούμπιν Καζάν στη Θεσσαλονίκη", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου