Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"Κακώς γελούν στο Φρίουλι"

Ο Μίρκο Σαβίνι έσπευσε να προειδοποιήσει τους συμπατριώτες του μετά την κλήρωση που έφερε την Ουντινέζε αντίπαλο με τον ΠΑΟΚ για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα. Ο Iταλός πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μίρκο Σαβίνι, σχολίασε την κλήρωση σε ιταλικά ΜΜΕ.
Ο 32χρονος μπακ μίλησε στο "tuttomercatoweb.com" και επισήμανε πως η Ουντινέζε δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά:
"Για την Ουντινέζε θα είναι δύσκολα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα θα είναι καυτή. Αν η Ουντινέζε παίξει όπως γνωρίζουμε, μπορεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ξέρω αρκετά καλά. Έχει άριστη κατάρτιση και το ματς δεν θα είναι εύκολο".
Κλείνοντας, ο Σαβίνι τόνισε χαρακτηριστικά πως "...όσοι νομίζουν πως θα είναι ένα πικ νικ για την Ουντινέζε, βρίσκονται σε λάθος δρόμο. Είναι μια συμπαγής ομάδας ο ΠΑΟΚ. Το κλειδί του είναι ο Βιειρίνια και στη μέρα του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου