Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αποκαλύψεις του Μάρκος Αντόνιο στον sport 103 fm



Ο Μάρκος Αντόνιο ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Χερέα και άφησε ανοικτή την πόρτα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιο του με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, λήγει σε έξι μήνες, όπως είπε.
Για τη ζωή στο Βουκουρέστι: «Περνάω αρκετά καλά. Συνέχεια σκέφτομαι τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και όποτε έρχομαι σε επαφή με την Ελλάδα, νιώθω πολύ χαρούμενος».
Για τα χαρακτηριστικά του Χερέα: «Εχει πολλά ποιοτικά χαρκατηριστιά. Εχει αρκετό μέλλον μπροστά του, έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες ως τώρα, αλλά έχει και πολλές προοπτικές.
Θα του μιλήσω με τα καλύτερα λόγια. Μπορώ να του πω ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα ανταγωνιστικό σωματείο στην Ευρώπη και παρέχει όλες τις προοπτικές για μία καλή καριέρα».
Για το μέλλον του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Το συμβόλαιο μου έχει ακόμα έξι μήνες ισχύ. Μίλησα σε φιλικό επίπεδο με τον Κωνσταντινίδη. Δε μιλήσαμε για κάτι συγκεκριμένο.
Είναι αμοιβαίο αυτό που έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Τώρα δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, γιατί το μέλλον μου είναι στη Ραπίντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου