Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Είδαν παίκτες, αρέσει ο Τανάσε

Προγραμματισμένο ταξίδι στη Ρουμανία έκαναν οι Λάσλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης. Χθες οι δύο άνδρες αναχώρησαν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Μακεδονία με αρχικό προορισμό την Αθήνα και στη συνέχεια για το Βουκουρέστι. Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας χθες το βράδυ (στις 20:00) παρακολούθησαν το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στη Στεάουα και τη Ραπίντ.
Ο Μπόλονι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, είχε προσκληθεί από τον πολύ καλό του φίλο και πρόεδρο της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είχε ενημερώσει βεβαίως έγκαιρα τόσο τον Ζαγοράκη όσο και τους Βρύζα – Κωνσταντινιδη και το ταξίδι έγινε. Μάλιστα ο Κωνσταντινίδης απουσίαζε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο έγινε ανάλυση επί των οικονομικών θεμάτων. Ασφαλώς και οι Μπόλονι – Κωνσταντινίδης δεν ταξίδεψαν στη Ρουμανία για να κάνουν … τουρισμό.
Υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν τον Μπόλονι και κατά συνέπεια τον ΠΑΟΚ και οι επαφές που γίνονται έχουν αυτό τον στόχο. Να διερευνηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν, προκειμένου να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ παίκτη ή παίκτες που θα μπορέσουν να τον ενισχύσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Στο στόχαστρο ο Τανάσε;
Χθες, ρουμανικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως στο στόχαστρο του Μπόλονι βρίσκεται ο 24χρονος αρχηγός της Στεάουα, Κριστιάν Τανάσε. Τον παίκτη είχε αποκτήσει η Στεάουα το 2009 αντί του ποσού του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ από τη ρουμανική Αρτζες Πιτέστι.
Ο Κριστιάν Τανάσε με ύψος 1,77 έχει 56 συμμετοχές με τη φανέλα της Στεάουα ενώ έχει σκοράρει τρεις φορές. Είναι 15 φορές διεθνής με τη εθνική Ρουμανίας και πέτυχε ένα γκολ. Εκτός από τον Τανάσε οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είδαν και άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, εφόσον τελικά αποκτηθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Στεάουα αγωνίζεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και είναι στο ίδιο γκρουπ με τη ΑΕΚ Λάρνακας, τη Σάλκε και τη Μακάμπι Χάιφα. Κωνσταντινίδης και Μπόλονι αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχαν επαφές με εκπροσώπους των δύο ομάδων.
Άλλωστε ο Μπόλονι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πατρίδα του.
"Ήρθα να πάρω κάποιον από το ρουμανικό ντέρμπι. Γιατί να μην έρθει ένας ακόμη Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ; Γιατί όχι;" δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου