Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επιστρέφει ο Φωτάκης, φιλικό με Αγροτικό Αστέρα

Ο Λάσλο Μπόλονι επέστρεψε από την Ρουμανία μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και είδε με ικανοποίηση στη σημερινή προπόνηση να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιώργος Φωτάκης.
Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε υποστεί μία θλάση α’ βαθμού στο ματς με τον ΟΦΗ στις 16 Οκτωβρίου προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.
Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα και ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Μπόλονι έδωσε σήμερα την ευκαιρία σε πέντε παίκτες που είναι πιο επιβαρημένοι να πάρουν έξτρα ανάσες και έτσι οι Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Έτο και Αρίας ξεκουράστηκαν και σήμερα για να φρεσκαριστούν ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Από το ντέρμπί της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκαρσία, Αθανασιάδης, Λίνο και Τσουκαλάς που συνεχίζουν τις θεραπείες.
Αύριο (26/10) το πρωί θα κάνουν προπόνηση οι βασικοί και το απόγευμα στις 16:00 οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ θα  δώσουν ένα φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου