Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Λάζαρ μίλησε για τον κουμπάρο του Χερέα!

Μετά από τον Λάζαρ και τον Σπαντάσιο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βολιδοσκοπεί ακόμη έναν παίκτη της Ραπίντ Βουκουρεστίου!
Ο λόγος για τον Οβίντιου Χερέα, ο οποίος σύμφωνα και με ρουμανικά ΜΜΕ (prosport) ήταν μεταξύ των παικτών που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Λάσλο Μπόλονι και του Παντελή Κωνσταντινίδη στο ταξίδι αστραπή που έκαναν την περασμένη Δευτέρα στο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Στεάουα με τη Ραπίντ, που έληξε 0-0.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον διεθνή Ρουμάνο μεσοεπιθετικό, αλλά ο παίκτης ενδιαφέρει, καθώς το επόμενο καλοκαίρι (2012) τελειώνει το συμβόλαιό του και μπορεί από τον Ιανουάριο να κλείσει σε ομάδα της επιλογής του.
Είναι κουμπάρος του Κοστίν Λάζαρ, καθώς του βάφτισε το δεύτερο παιδί του, το μικρό Νίκολας! “Είναι σπουδαίος παίκτης, και δεν το λέω αυτό επειδή βάφτισε το μικρό μου γιο”, τόνισε ο Λάζαρ στα ΣΠΟΡ. “Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά…”, πρόσθεσε. “Θα τον ψήσω κι εγώ να έρθει στον ΠΑΟΚ…”, είπε στα ΣΠΟΡ ο Κοστίν Λάζαρ, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ραπίντ.
Τα σενάρια
Ο Χερέα θα απασχολήσει εντονότερα τον ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες διότι και σε καλή ηλικία βρίσκεται, και καλός παίκτης είναι και μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Εκτός του Τανάσε (που έγραψαν οι Ρουμάνοι) ο Μπόλονι έδωσε τροφή και για άλλα σενάρια, καθώς σε συνέντευξή του στο “dolce sport” αποκάλυψε ότι θα ήθελε στον ΠΑΟΚ τους Μίσελ Ραντόι και Μάριους Νικουλάε!“Θα ήθελα να φέρω στον ΠΑΟΚ τον Ραντόι”, ήταν η πρώτη του φράση και συμπλήρωσε: “Ο Νικουλάε είναι ένας παίκτης που τον έχω στην ψυχή μου. Θέλω να τον έχω μαζί μου”, είπε.
Ποιος είναι ο Χερέα
Ο Νικολάε Οβίντιου Χερέα είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1985, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται είτε ως επιθετικός ή αμυντικός χαφ, είτε ως πλάγιος επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ Βουκουρεστίου (2003-07, 66 ματς, 5 γκολ) για να συνεχίσει από το 2007 μέχρι σήμερα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου έχοντας 26 γκολ σε 126 συμμετοχές. Ήταν βέβαια συμπαίκτης με τον Λάζαρ και τον Σπαντάσιο και μάλιστα έπαιζαν μαζί στην 11άδα! Πρόπερσι (2009-10) είχε 8 γκολ σε 30 ματς, και πέρυσι (2010-11) ανέβασε τις επιδόσεις του με 11 γκολ σε 33 ματς. Φέτος έχει 4 γκολ σε 7 αγώνες. Είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου