Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η πίστη του Κατσικά

Ο Γιώργος Κατσικάς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά σε πoιο σύλλογο ήρθα και πιστεύω να έχουμε την καλύτερη χρονιά. Πάνω απ' όλα με υγεία και δύναμη για όλους. Θέλω να τονίσω ότι ήρθα να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Yπάρχουν καλοί παίκτες και μακάρι να έχουμε σωστό ανταγωνισμό αλλά και συναγωνισμό», ηταν το πρώτο σχόλιο του Κατσικά, που στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Για το αν μίλησε με άλλους νεαρούς του ΠΑΟΚ πριν πάρει την απόφασή του: «Φυσικά. Μίλησα με τον Γιάννου που ήρθε νωρίτερα και με κατατόπισε».

Για την ετοιμότητά του: «Έρχομαι από τραυματισμό και από επέμβαση πριν από οκτώ μήνες. Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση, αλλά δεν θα πάψω να προσπαθώ για να με εμπιστευτεί προπονητής».

Για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».

Για τον στόχο: «Να έχουμε υγεία και δύναμη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το μήνυμά του για τον κόσμο: «Πρέπει όλοι να δείξουν υπομονή για τους νέους που τώρα αρχίζουν την προσπάθειά τους».

Τέλος του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Ηρακλή: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο σωματείο απ' όπου πέρασαν άτομα που μόνο καλό δεν έκαναν. Ελπίζω ο Ηρακλής να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει αυτό που μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου