Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αποκαλυπτικός ο κατάσκοπος της Σάμροκ

Μπορεί τα ιρλανδικά ΜΜΕ να έγραφαν τις προηγούμενες μέρες ότι θα ερχόταν στην Τούμπα για να δει από κοντά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ο προπονητής τής Σάμροκ, Μάικλ Ο’ Νιλ, αλλά τελικά στο γήπεδο βρέθηκε χθες ο άμεσος συνεργάτης του.
Ο κ. Ο’ Νιλ προτίμησε να μείνει μαζί με την ομάδα του στην Ιρλανδία και να έρθει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη  Τρίτη.
Έτσι, στην Τούμπα βρέθηκε για να κατασκοπεύσει τον “Δικέφαλο” (ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σάμροκ) ο βοηθός προπονητή των Ιρλανδών, Άντι Μίλερ, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα ΣΠΟΡ για όσα είδε.
“Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλός του, ο ΟΦΗ, ήρθε για να παίξει μόνο για να… κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά…”, επισήμανε ο κ. Μίλερ στα ΣΠΟΡ.
“Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και παρά την πίεση που δέχθηκε δεν απειλήθηκε τόσο”, πρόσθεσε.
Ο Άντι Μίλερ ξεχώρισε τουλάχιστον τρεις παίκτες από τον ΠΑΟΚ, παρότι χθες η ομάδα δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης. “Έχει πολλούς καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερος ξεχώρισα το νούμερο 20 (Βιεϊρίνια), το νούμερο 9 (Σαλπιγγίδης) και το νούμερο 5 (Γκαρσία)”, τόνισε ο βοηθός προπονητής της Σάμροκ στα ΣΠΟΡ.
“Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα…”, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου