Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Θλάση και ο Πάμπλο Γκαρσία! Μένει 20 μέρες έξω?

Ισχυρό ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος βρέθηκε να έχει υποστεί κι αυτός θλάση, μάλιστα με σιγουριά β΄ βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 20 τουλάχιστον ημέρες.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα και πιο συγκεκριμένα σε Μαγνητική τομογραφία, διαπιστώθηκε ότι ο Γκαρσία έχει θλάση στον ορθό μηριαίο (τετρακέφαλο).

Ο παίκτης υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία, και σίγουρα θα χάσει τα δύο ματς με Σάμροκ, όπως και αυτά με Άρη και Παναθηναϊκό και ανάλογα με την εξέλιξη του τραύματός του μετά από εκείνο το παιχνίδι, θα δούμε πότε θα επανέλθει.
 
Λογικά, ο παίκτης ίσως και να προλαβαίνει ΟΡΙΑΚΑ τον αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας, αλλά επειδή σε αυτό το ματς (6/11) μπορεί ο Μπόλονι να θελήσει να τον προφυλάξει, καθώς μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός θα είναι σίγουρα πανέτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στις 20/11.
 
Το πρόβλημα με τις θλάσεις στον ΠΑΟΚ, έχει παραγίνει. Μετά τη θλάση του Φωτάκη και αυτή του Γκαρσία, έφτασαν, ίσως και να ξεπέρασαν τις 20 εφέτος. Κι αυτό δείχνει κακή δουλειά κυρίως στην προπόνηση, αλλά όχι απαραίτητα εξ αιτίας του γυμναστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου