Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜVP Νοεμβρίου ο Λούκας

Στο σπίτι του βρίσκονται ήδη τρία βραβεία MVP της Super League. Στην τροπαιοθήκη του έρχεται να προστεθεί άλλο ένα. Από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά. Διότι εσείς, με τη δική σας ψήφο μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ στο Facebook αναδείξατε τον Λούκας ως τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για το μήνα Νοέμβριο.
Μια διάκριση που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως αφορά τον πιο δύσκολο ως τώρα μήνα της σεζόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε αυτό το διάστημα πέτυχε ένα γκολ κόντρα στον Αρη κι άλλο ένα (τυχερό) απέναντι στη Σαχτέρ Καραγκαντί, ενώ συνολικά ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες του ΠΑΟΚ.
Στη σχετική ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Δικεφάλου και ο Λούκας συγκέντρωσε το 41% των προτιμήσεών σας. Δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά, ήρθε ο Στέλιος Κίτσιου που μέσα στον Νοέμβριο σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πήρε το 35%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου