Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

O ΠΑΟΚ του Μιγκέλ Βίτορ στον δρόμο της Μπενφίκα

Η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας "Α Bola" αναφέρεται στην κλήρωση της φάσης των "32" του Europa League, η οποία βρίσκει την Μπενφίκα αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και με έναν παλαιό της γνώριμο, τον Μιγκέλ Βίτορ.
 Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι στο κείμενο τους με τίτλο «O ΠΑΟΚ του Μιγκέλ Βίτορ στον δρόμο της Μπενφίκα» αναφέρονται στην κλήρωση των "αετών" αλλά και στην πορεία του αμυντικού του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι που ήρθε στη Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα.

Παράλληλα αναλύουν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, κάνοντας αναφορά από τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League το καλοκαίρι μέχρι την πρόκριση στους "32" του Europa League μαζί με την Αλκμάαρ.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την παρουσία ενός ακόμη πρώην παίκτη της Μπενφίκα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, του Κώστα Κατσουράνη, αλλά και για τον Άλβες Λίνο, ο οποίος έχει περάσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, φορώντας τις φανέλες της Ακαδέμικα και της Πόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου