Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στα ματς με Ολυμπιακό θα κριθεί ο τίτλος

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αποκάλυψε ότι ήταν οδηγία του Χούμπ Στέφενς να παίξει ο ΠΑΟΚ με βαθιές μπαλιές «στην πλάτη» της άμυνας του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον κόσμο, αλλά και για την επικείμενη κόντρα με τον Στοχ στο Ελλάδα - Σλοβακία.
Για τον αγώνα: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε πολλές λάθος πάσες στο πρώτο ημίχρονο γι αυτό προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, πήραμε ψυχολογία από το γρήγορο γκολ και με την ώθηση από τον κόσμο φτάσαμε στη νίκη», σχολίασε αρχικά στη Nova ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση.

Για τις βαθιές μπαλιές στο πρώτο ημίχρονο: «Ηταν εντολή που είχαμε και αυτό που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Ξέραμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και θέλαμε να χτυπήσουμε στην πλάτη της άμυνας. Αλλωστε και το πέναλτι με αυτό τον τρόπο κερδήθηκε, με μπαλιά πίσω στην άμυνα. Ηταν θέμα προπόνησης και αδυναμίας που είχε ο αντίπαλος».

Για τη δύναμη της έδρας του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι στηρίζει πολύ δυναμικά την ομάδα, υπήρχαν παιχνίδια στην Ευρώπη που παίξαμε χωρίς κόσμο, με τον κόσμο να διψά να δει την ομάδα. Ξέραμε ότι θα ήμασταν κουρασμένοι, αλλά σε ντέρμπι ξεχνάς την κούραση».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Στοχ για το ματς Ελλάδας - Σλοβακίας την Παρασκευή: «Τα έχουμε πει, να προσέχει λίγο, να είναι χαμηλωμένη η απόδοσή του. Είμαστε πολλοί από την εθνική στην ομάδα και έχουμε πέσει επάνω του για να είναι προσεκτικός».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό διεκδικώντας το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα εδώ και πολλά χρόνια και αν γίνουμε ομάδα και το βγάλουμε και αυτό στον αγωνιστικό χώρο, τότε πιστεύω θα μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό και ίσως στα μεταξύ μας παιχνίδια να παιχθεί το πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου