Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ»


Ο νέος προπονητής της Βέροιας, ο Τον Κάανεν από την πλευρά του μιλώντας για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ είπε:

«Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα πρώτα 5 λεπτά του ματς είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Από ατυχία δεν προηγηθήκαμε καθώς στη μία περίπτωση η μπάλα σταμάτησε στο στήθος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο πράγμα που ήθελα όταν ήρθα στη Βέροια ήταν να οργανώσω την ομάδα και απέναντι στον ΠΑΟΚ είχαμε πολύ καλή οργάνωση. Τα καταφέραμε καλά σε αυτόν τον τομέα.

Είμαι χαρούμενος που είδα τον Αμαραντίδη και τον Γεωργιάδη να ανταποκρίνονται καλά επειδή τους άλλαξα πλευρά για να παίξουν πάνω στα καλά πόδια του Λούκας και του Στόχ. Καλή αμυντική δουλειά έκαναν και οι Ορέστες και Μπαρμπας.

Στο πρώτο ημίχρονο γινόμασταν πιο δυνατοί όσο περνούσε το ματς αλλά από μία ασυνεννοησία δεχτήκαμε το πρώτο γκολ.

Παρόλα αυτά αντιδράσαμε καλά και οι παίκτες μου συνέχισαν να βγάζουν καλή προσπάθεια και ενέργεια στο γήπεδο. Συνεχίσαμε να παίζουμε οργανωμένα και αυτό ήταν ευχάριστο.

Είχαμε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε τις χάσαμε και αυτό με στεναχωρεί.

Αν ο Μρντάκοβιτς έκανε το 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω θα κερδίζαμε.

Μετά από 60-65 λεπτά ο ΠΑΟΚ άρχισε να γίνεται καλύτερος. Έχει και πολύ καλή ατομική ικανότητα κάποιων παικτών του.

Σε μία άτυχη στιγμή για την άμυνά μας ο Στοχ έκανε μία  όμορφη εκτέλεση και έκανε το 0-2. Ακόμη και μετά το 0-2 εμείς παλέψαμε. Όταν έγινε το 1-2 πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά ο χρόνος που έμενε ήταν πολύ λίγος.

Οι παίκτες μου είχαν καλή αυτοπεποίθηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και απέδειξαν και απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατεύθυνση. Αυτό μου δίνει εμπιστοσύνη σαν κόουτς για τη συνέχεια.

Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με τον ΠΑΟΚ! Είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και εμείς βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου