Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς»


Ο Χουμπ Στέφενς μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στη Βέροια με 1-2 τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μαζί μας τρεις πόντους φεύγοντας από τη Βέροια. Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως Βέροια. Ο αντίπαλος παίζει πολύ με μεγάλες μπαλιές και σε αυτό το γήπεδο (που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση) είναι δύσκολο να δώσεις τη σωστή απάντηση πάντα. Ωστόσο εμείς πετύχαμε τα γκολ μας στη σωστή στιγμή και πήραμε αυτό που θέλαμε. Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος για το γκολ που δεχθήκαμε αλλά μπορεί να συμβεί αυτό σε κάθε ματς. Απλά να ξέρατε δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές ακόμη και αν με ρωτήσουν…»

Υπάρχει κάτι για το διαιτητή για το οποίο περίμενε να ερωτηθεί;

«Δε θα κάνω σχόλιο σας είπα…»

Ποιες ήταν οι δυσκολίες του αγώνα;

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς καθώς έπρεπε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο που δεν είναι καλό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ξέραμε εξ αρχής ότι ο αντίπαλος θα παίξει με ψηλές μπαλιές και σε αυτό το γήπεδο που δεν ήταν σε καλή κατάσταση είναι δύσκολο να μαρκάρεις σωστά. Επίσης δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστά παιχνίδι από την άμυνα και να αναπτύξουμε σωστά την ομάδα επίσης λόγω γηπέδου. Πετύχαμε όμως τα γκολ στη σωστή στιγμή και κερδίσαμε»

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές ευκαιρίες εκτός από τα γκολ, αλλά ευκαιρίες είχε και η Βέροια. Αυτό τον προβλημάτισε;

«Η Βέροια έχει καλή ομάδα. Σας το ξαναείπα. Έπαιζε και εντός έδρα σε αυτό το γήπεδο. Εμείς δεν είχαμε πάντα τις σωστές απαντήσεις, αλλά τελικά η νίκη μετράει»

Για την πρεμιέρα του Νίνη και του Τζαβέλλα είπε:

«Έπαιξαν και οι δύο στην αρχική 11άδα. Νομίζω όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Αλλά και αυτοί παίζουν σε μία ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό: η ομάδα».

Η Βέροια ήταν όπως την περίμενε ή καλύτερη;

«Είναι δύσκολο να παίξεις στην έδρα της Βέροιας. Ήταν αήττητη, και είναι πιο δυνατή στην έδρα της. Τώρα έχασε από μας. Περιμέναμε δύσκολο ματς. Έχασαν ένα σήμερα αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Νομίζω και σε άλλα παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερα πράγματα… Αλλά δεν είμαι ο κόουτς της Βέροιας αλλά του ΠΑΟΚ… Τον κ. Κάανεν να ρωτήσετε περισσότερα… Είδα πάντως μία καλή ομάδα».

Γιατί έκανε δύο αλλαγές στις καθυστερήσεις; Υπήρχε κάποιος λόγος;

«Το γεγονός ότι περιμέναμε ψηλές μπαλιές από τον αντίπαλο μας έκανε να σκεφτούμε ότι θα ήταν   καλό να βγάλουμε δύο κοντούς παίκτες και να βάλουμε δύο πιο ψηλούς στις καθυστερήσεις. Επίσης ο Βούκιτς μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κερδίσει χρόνο για να κρατήσουμε τη νίκη».

Για το αν ο Νίνης έπαιξε δίπλα στον Τζιόλη στα χαφ από ανάγκη ή αν σκέφτεται να τον χρησιμοποιεί εκεί και στο μέλλον είπε:

«Αυτό θα το δούμε στο μέλλον…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου