Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Πόλεμος με τον ΠΑΟΚ…»

Μετά τον Σάκη Τσιώλη, σειρά για τις δηλώσεις στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε ο Λεάντρο Αλβάρεζ, ο οποίος χαρακτήρισε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ως «πόλεμο».


Ο Αλβάρεζ είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Sportday»:

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ρίξει ιδρώτα και «αίμα», για να φτάσουμε εδώ και αξίζουμε να την κρατήσουμε. Νομίζω ότι αν εμείς συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος, και κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις, θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας, από εμάς εξαρτάται. Είναι ένας «πόλεμος»και μακάρι να νικήσουμε στο τέλος. Έχουμε τις δυνατότητες και το αξίζουμε».

Και στο Κύπελλο αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Τι πιστεύεις ότι θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό;
«Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ δυνατή επίθεση, με παίκτες που βοηθάνε από τα άκρα. Απειλεί τόσο από εκεί όσο κι από τον άξονα. Αν εμείς μπορέσουμε να περιορίσουμε την επιθετικότητά τους, τότε έχουμε τους ποιοτικούς παίκτες για να κάνουμε τη «ζημιά» στην άμυνά τους και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Αστέρας δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο. Είστε πολύ κοντά στο Κύπελλο. Περνάει από το μυαλό σας;
«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει τίτλους. Το σκεφτόμαστε, αλλά όχι πολύ. Μπορεί να είμαστε κοντά, αλλά απέχουμε πολύ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν με το καλό περάσουμε στον τελικό, θα μπορέσουμε να σκεφτούμε την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ το σκέφτεστε καθόλου;
«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, το θέλουμε πιο πολύ. Πέρα από όνειρο, είναι στόχος μας πλέον η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Μακάρι να χαμογελάσουμε στο τέλος. Η ομάδα το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου