Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σάλπι μέσα, Σεκού εκτός





Ο ΠΑΟΚ περίμενε την εκδίκαση της έφεσης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντεφελντ για να μπει στη διαδικασία δοκιμής πλάνων ενόψει του αγώνα στο Καραϊσκάκη. Από αύριο, ο Γιώργος Δώνης θα τους έχει όλους.



Αφού σήμερα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου του, δίνοντας έμφαση στην επιθετική τριάδα των Πειραιωτών και κυρίως στις κινήσεις των Τζιμπούρ και Αμπντούν, αύριο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το πιθανό σχήμα.

Η παρουσία Σαλπιγγίδη πιθανότατα πετάει εκτός ενδεκάδας τον Σεκού Ολίσε, με τον διεθνή φορ να εναλλάσσεται με τον Λίαμ Λόρενς μεταξύ επίθεσης και μεσαίας γραμμής.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντεφελντ, Λίνο τετράδα στην άμυνα, τους Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή και τους Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου