Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οι επαφές του Σαββίδη και οι νέες επενδύσεις!

Ριζώνει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης, γράφαμε στα ΣΠΟΡ, με αφορμή την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας και τις επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει σε διάφορους τομείς. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ από σήμερα θα έχει την ευκαιρία, παράλληλα με την παρακολούθηση των επόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, να «τρέξει» και βασικά θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα, αλλά και τους τομείς που θέλει να επενδύσει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ, ο Ιβάν Σαββίδης θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Θα παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα, θα είναι παρών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Πέμπτη και, εκτός απροόπτου, θα δει και το ματς με τον Πανιώνιο τη μεθεπόμενη Κυριακή. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αναμένεται να προχωρήσει τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Για παράδειγμα, ο Σαββίδης κέρδισε τον διαγωνισμό για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», απομένει όμως η υπογραφή της σχετικής σύμβασης (12μηνης διάρκειας) με τη διοίκηση του ΙΚΑ (στο οποίο ανήκει το ξενοδοχείο). Ακόμη θα προχωρήσει τις επαφές του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας ΣΕΚΑΠ. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περιμένει τα αποτελέσματα στο θέμα της ρύθμισης των χρεών. Σε κάθε περίπτωση, το χρονικό διάστημα που ακολουθεί (αρχής γενομένης από σήμερα) θα είναι «γεμάτο» για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ με συνεχείς συναντήσεις και επαφές.
ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Σαββίδης έχει κάνει επαφές με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Απόστολο Αλεξόπουλο. Ωστόσο, παρά τα όσα αναφέρθηκαν, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο, δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία ως προς το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για την αξιοποίηση του «Μακεδονία Παλλάς». Όπως έλεγε χθες ο κ. Αλεξόπουλος στα ΣΠΟΡ: «Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο κ. Σαββίδης ηγείται της ομάδας. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η προσφορά που κατέθεσε για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» κρίθηκε ως η καταλληλότερη. Δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Θα το επαναλάβω πως ο κ. Σαββίδης μπορεί να οδηγήσει πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ». Ο κ. Αλεξόπουλος ήταν συγκινημένος γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του δέχθηκαν πολλά τηλεφωνήματα από φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου