Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καθάρισε και την Κέρκυρα (3-1) σε 10 λεπτά


Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά για να καθαρίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα από το πρώτο ημίχρονο (25' - 34') και να κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Με τον Πάμπλο Γκαρσία να επιστρέφει στην 11άδα του Δικεφάλου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες  (καθώς πέρα από τις μικρές συμμετοχές του στα ματς με την Καλλιθέα και την Ξάνθη στο βασικό σχήμα είχε βρεθεί τελευταία φορά στις 4 Νοεμβρίου στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς μέσα σε 9 λεπτά όταν πέτυχε και τα τρία του γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 25’ και στο 34΄με εντυπωσιακά ψαλιδάκια του Σαλπιγγίδη και στο 30’ με κεφαλιά του Αθανασιάδη.
Ο Δικέφαλος έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα μείωσε στο 68’ με τον Γκέσιο στο τελικό 3-1 μετά από λάθος του Ιτάνζ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (17:15).

5' Ο Λίνο έκανε σέντρα από αριστερά ο Σίλντενφελντ έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

8' Σέντρα του Λόρενς από δεξιά, ο Αθανασιάδης τσίμπησε την μπάλα αλλά πέρασε απευθείας άουτ.

13' Ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Σαλπιγγίδη μετά από σέντρα του Λίνο από αριστερά.

22' Καλό σουτ του Λόρενς έξω από την περιοχή ο Ανασταστόπουλος απέκρουσε με δυσκολία και ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

25' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαπιγγίδης πέτυχε εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Κατσουράνη κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο έκανε φοβερή σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αποστολόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης με νέο ψαλιδάκι (!) έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

39' Σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

48' Σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Καμαρά στο δεύτερο σούταρε αλλά άουτ.

50' Ωραία ατομική ενέργεια του Καμαρά, έβγαλε τον Λίνο στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, ο Βραζιλιάνος έκανε σέντρα σουτ και ο Αναστασόπουλος με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ.

51' Σέντρα του Λόρενς από αριστερά, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη αλλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια...

53' Σουτ του Γκέσιου, ο Ιτάνζ μπλόκαρε τη μπάλα στη δεξιά του γωνία.

54' Ο Γκέσιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ μετά από λάθος του Λίνο, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

59' Μετά από κόρνερ του Λόρενς από δεξιά ο Σαλπιγγίδης έκανε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και οι αμυντικοί της Κέρκυρας απομάκρυναν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή.

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! Η άμυνα του ΠΑΟΚ έκανε λάθος, ο Ιτάνζ δεν έκανε σωστή έξοδο και ο Γκέσιος που κυνήγησε τη φάση μείωσε σε 3-1.

70' Ο Γιάντσης έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ιτάνζ εντυπωσιακά απομάκρυνε σε κόρνερ.

79' Ο Λίνο έκανε ακόμη μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά αλλά ο Λόρενς από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα καθώς στο σουτ που έκανε πέρασε ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Γκαρσία (64' Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87' Ρομπέρ), Καμαρά (71' Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32' Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46' Αγρίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου