Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Αστειότητες του Θεοδωρίδη!»

Ο Κώστας Σταφυλίδης απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με μία άνετη νίκη  από την Τούμπα.
Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε ότι:
 
«Τόσο ο πρόεδρος, όσο κι εγώ δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ένα ματς που θα μπορούσε να λήξει 0-4 και 0-5 ήρθε ισόπαλο 1-1 και οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν στο μέλλον και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με ιδιαίτερες συνθήκες θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει άνετα. Όμως, οι παίκτες δεν ήταν προσηλωμένοι, ίσως κάτι τους επηρέασε. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά στις προπονήσεις και να αναβαθμίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως θέλει και ο πρόεδρός μας», ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη.
Ο Κώστας Σταφυλίδης απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις τονίζοντας ότι:
«Δεν ασχολούμαστε μ' αυτόν τον κύριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Δεν του δίνουμε σημασία...»
Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τις δηλώσεις του είπε:
«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτό μας αφήνει μία πικρία».
Για το παιχνίδι ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε: "Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη". Όσο για το πρόβλημα στην κατοχή της μπάλας "είναι κάτι που θα το λύσουμε στην προπόνηση".
Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ο Σταφυλίδης είπε: "Δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακό πήρε πρωτάθλημα Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε ένα στραβοπάτημα του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου