Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ είναι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Λεονάρντο Ζαρνίμ μιλώντας μετά από το 1-1 της Τούμπας τόνισε:
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι ωστόσο στο τέλος επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να μας βάλει ένα γκολ και να ισοφαρίσει. Εμείς  θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε και έτσι να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά ισοφαριστήκαμε και το ματς έληξε 1-1».
Για την απόδοση της ομάδας του είπε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι περισσότερο από το δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο αλλά στο τέλος χάθηκε η συγκέντρωση μας και δεχθήκαμε ένα γκολ. Ωστόσο με λίγο περισσότερο προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη σύμφωνα με τη συνολική απόδοση που είχαμε. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι…»
Για τον ΠΑΟΚ είπε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι καλός στην επίθεση. Εμείς  προσπαθήσαμε να μειώσουμε την ικανότητα που έχει στην επίθεση και να μην τον αφήσουμε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση στη βαθμολογία και αυτό δείχνει ότι είναι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου