Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Δεν ήθελα να πικράνω τον ΠΑΟΚ!»

Ο Θανάσης Παπάζογλου πέτυχε το γκολ του ΟΦΗ, σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος και μάλιστα απέναντι στον ΠΑΟΚ όπου ανήκε τα προηγούμενα τρία χρόνια. Έτσι δεν έκρυψε τα παράξενα συναισθήματα που είχε όταν πέτυχε το γκολ και μεταξύ άλλων είπε:
«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ σε επίσημο παιχνίδι που πέτυχα με τον ΟΦΗ και μέσα στη φετινή σεζόν.
Από την άλλη το να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που πέρασες τρία χρόνια και έχεις ζήσει πολλά πράγματα μαζί της, όπως εγώ στον ΠΑΟΚ, είναι κάπως παράξενο. Αλλά έτσι είναι η ζωή… Έτυχε να πετύχω το πρώτο μου γκολ στον ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ… Ελπίζω να μην αποβεί μοιραίο για την ομάδα του ΠΑΟΚ στη συνέχεια της σεζόν! Και πραγματικά εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πετύχει στους στόχους που θέλει μέσα στη χρονιά».
Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένοι στον ΟΦΗ από το τελικό 1-1 ο Θανάσης Παπάζογλου είπε:
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με το δικό μας χαμένο πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, νομίζω ότι είμαστε αδικημένοι από την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο διαβασμένος και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες ξέρουμε ότι έχει ποιοτική ομάδα και παίκτες που μπορούν να σου κάνουν το γκολ από το πουθενά. Εμείς προσπαθήσαμε να κυνηγήσουμε το γκολ έχοντας και παίκτη παραπάνω, δεν καταφέραμε να το πετύχουμε, έπαιξε ρόλο και η κούραση και έτσι μείναμε στο 1-1».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου