Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Τι έχουν οι διαιτητές με τον ΠΑΟΚ;"

Ο Γιώργος Δώνης, μπορεί λόγω τιμωρίας να μη βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά έκανε κανονικά δηλώσεις μετά από το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και το 1-1 στο Γεντί Κουλέ. Μάλιστα τα έβαλε με την κακή διαιτησία που είχε ο Δικέφαλος για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
«Ο αγώνας ξεκίνησε περίεργα για εμάς με το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσαμε, είχαμε την υπεροχή, χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις, αλλά φαινόταν ότι δεν θα απειληθούμε. Έχω μία πρώτη άποψη και για το γκολ που ακυρώθηκε και για το πέναλτι. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο προσπαθήσαμε και γίναμε απειλητικοί. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"
Για το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί ο Δώνης είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ που ακυρώθηκε. Εφεύρεση είναι παρά φάουλ. Είχαμε ακόμη μία κακή διαιτησία σε βάρος μας».
Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ και την αποβολή του Γλύκου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ο ποδοσφαιριστής βουτάει και πότε ανατρέπεται. Δεν είμαι 100% βέβαιος, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι».
Για την καλή παρουσία του Κάτσε είπε: «Ο Κάτσε είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Συμπεριφέρεται άψογα σε όλα τα ματς. Είναι ένας από τους λόγους που μετά την αποβολή αποφασίσαμε να παίξουμε με τρία χαφ (Κάτσε, Φωτάκης, Λαζάρ) και δεν αντικαταστάθηκε επιθετικός παίκτης».
Για το πώς ένιωσε βρισκόμενος στην κερκίδα λόγω της τιμωρίας του αντί του πάγκου και το κοουτσάρισμα του Μάκη Αγγελίνα είπε: «Λίγες φορές μου έχει συμβεί αυτό, είναι κάτι που με στεναχωρεί και με προβληματίζει. Δεν μπορείς όμως να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με κάποιες αποφάσεις. Εγώ πρέπει να είμαι πιο ήρεμος στις αντιδράσεις μου, γιατί χάνω το δίκιο μου.
Όσο για τον κ .Αγγελίνα, θα πω ότι μια χαρά την έκανε τη δουλειά στον πάγκο. Απλώς όταν βλέπεις το παιχνίδι από πάνω έχεις άλλη οπτική γωνία και αυτό σε βοηθά να δώσεις κάποιες εντολές".
Τέλος σε ερώτηση για τον ΟΦΗ είπε: «Ο ΟΦΗ είναι μία οργανωμένη ομάδα και είναι δύσκολο να διασπάσεις την αμυντική λειτουργία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου