Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Με Σάλπι στο βασικό σχήμα!

Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να βάλει και το Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη βασική 11άδα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μπνέι Γιεχούντα.
Ο διεθνής επιθετικός είχε αγωνιστεί ως αλλαγή για λίγα λεπτά στο τέλος του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, αλλά αυτή τη φορά ετοιμάζεται για βασικός.
Ο Γιώργος Δώνης θέλει να αρχίσει να βλέπει σταδιακά πως μπορεί να λειτουργήσει το 4-4-2 με δεύτερο επιθετικό το Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναλωθεί περισσότερο αγωνιζόμενος στη δεξιά πτέρυγα.
Ο Δώνης δοκίμασε το Σαλπιγγίδη δίπλα στο Γιάννου, καθώς σκέφτεται να ξεκουράσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Ο “Κλάους” είχε μία ενόχληση που εμφανίστηκε στον έσω πλάγιο από το περασμένο παιχνίδι και έχει βάλει σε σκέψεις τον Δώνη, που μπορεί κάποια στιγμή να τον έβαλε και με τους βασικούς, αλλά μάλλον θα τον προφυλάξει την Πέμπτη.
Έτσι ο Σαλπιγγίδης πάει για 11άδα στην επίθεση στο 4-4-2...
Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής φορ είχε τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του ως δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2, οπότε ο Δώνης θέλει να τον επαναφέρει στα παλιά για να κερδίσει περισσότερα γκολ από τον έμπειρο παίκτη του.
Ο Σαλπιγγίδης είχε μείνει πιο πίσω στη φετινή προετοιμασία, επειδή λόγω Εθνικής είχε άδεια μέχρι τις 16 Ιουλίου. Πλέον όμως έχοντας τρεις εβδομάδες με την ομάδα είναι αρκετά έτοιμος για να μπει στην 11άδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου