Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Βρέθηκε ο αντι – Γκαρσία…

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι κατέληξε στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία στην 11άδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Πέμπτης (9/8) με την Μπνέι Γιεχούντα.
Από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός χαφ είναι νοκ άουτ με θλάση (θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ που είναι στις 23 Αυγούστου…) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή του Κώστα Παναγιωτούδη για την 11άδα της Πέμπτης.
Ο νεαρός, ο οποίος είχε μείνει εκτός 18άδας στο ματς του Τελ Αβίβ, παρότι ήταν στην 20μελή  αποστολή που ταξίδεψε στο Ισραήλ, ετοιμάζεται τώρα να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, καθώς από πέρυσι είχε κάνει ήδη τις πρώτες επίσημες συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι θα εμπιστευτεί στον νεαρό μέσο τη θέση του δεύτερου κεντρικού χαφ δίπλα στο Λάζαρ και θα δώσει περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί καλύτερα ο Φωτάκης, ο οποίος έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω της επέμβασης που έκανε στο μάτι του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου