Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Συμφώνησε ο Α. Σ.! Έστειλε τα ευρώ ο Σαββίδης!

Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Α. Σ. ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του Ιβαν Σαββίδη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία του Α. Σ. ΠΑΟΚ βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία, Αντόν Καντάρεφ,που έδωσε λύσεις στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Στη συνάντηση που έγινε παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση ΒΡύζα (αλλά και φιλάθλων του Δικεφάλου που βρίσκονταν από το πρωί έξω από τα γραφεία του Α. Σ. ) ρυθμίστηκαν λεπτομέρειες και έγινε εν μέρη δεκτό το αίτημα του Θανάση Κατσαρή να εισπράξει περισσότερα ο Α. Σ. για τον πρώτο χρόνο και όχι μόνο 600.000 ευρώ καθώς έχει γίνει ο προυπολογισμός για τη φετινή περίοδο.

Οι δυο πλευρές υπέγραψαν το συμφωνητικό μέχρι το μεσημέρι και αυτόματα δόθηκε εντολή απο τον κ. Καντάρεφ προκειμένου να μεταφερθούν 9.900.00 ευρώ ευρω από την Κυπριακή τράπεζα στην Ελλάδα για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβαν Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου