Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

«Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς…»

Ο Γιώργος Δώνης σχολιάζοντας την κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιιουρόπα Λιγκ, που έφερε τη Ραπίντ Βιέννης στο δρόμο του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι από το Δικέφαλο εξαρτάται ποιος θα πάρει την πρόκριση.
Αρχικά τόνισε:
«Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να αποφύγουμε τη Ντιναμό Μόσχας γιατί έχει μεγάλο μπάτζετ και πολύ καλούς παίκτες. Οι άλλες ομάδεςς, πίστευα ότι κάποιες  είναι είτε λίγο καλύτερες είτε λίγο χειρότερες.  Η Ραπίντ Βιέννης είναι λίγο καλύτερη, είναι δύναμη στο αυστριακό πρωτάθλημα, το οποίο όμως δεν είναι στα μεγαλύτερα της Ευρώπης».
Για το ποιος μπορεί να έχει το προβάδισμα πριν τα παιχνίδια: «Η Ραπίντ έχει αγωνιστικό ρυθμό, επίσημα παιχνίδια, αλλά η πρόκριση πιστεύω θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση και τη δική μας σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο».
Για το χαρακτηρισμό του φαβορί: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι το φαβορί και ποιος όχι. Με ενδιαφέρει πως παρουσιάζεται η δική μας ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κάνει μία σωστή προετοιμασία και αυτοί που είναι το μεγαλύτερο διάστημα στην προετοιμασία έχουν και το προβάδισμα. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφές αφού απομένει ελάχιστος χρόνος»
Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Υπήρχε μία περίπτωση που κάναμε υπομονή, για παίκτη από την Πορτογαλία. Είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελα, αλλά έχει κολλήσει. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις, η μία εξαρτάται από εμάς και από τα οικονομικά δεδομένα. Μέσα σε 2-3 μέρες πιστεύω το θέμα του στόπερ να έχει κλείσει».
Για τη σειρά των παιχνιδιών με τη Ραπίντ: «Συνήθως παλιά νόμιζα ότι είναι καλύτερα να παίζεις εκτός στο πρώτο ,αλλά στην προπονητική μου καριέρα είδα ότι είναι μάλλον καλύτερα τα πρώτα παιχνίδια να είναι εντός έδρας».
Για τη διαφαινόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό: «Δε νομίζω ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Οσον αφορά το πλάνο, μακροχρόνια παίζει ρόλο να υπάρχει σταθερότητα. Δε μπορώ να ξέρω τώρα το πλάνο που θα εφαρμοστεί. Το σημαντικό είναι να λυθούν προβλήματα από τα παρελθόν, να υπάρχει σχέδιο και να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν καλύτερο δρόμο από αυτόν που ήταν».
Για το αν αλλάζει κάτι μεταγραφικά τώρα: «Εχουμε ένα πλάνο για τρεις μεταγραφές. Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, μεσοεπιθετικός. Είναι δεδομένο ότι θα εφαρμοστεί και είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε για στόπερ και μεσοεπιθετικό. Υπάρχουν και άλλες σκέψεις, για επιθετικό ας πούμε, αλλά αφού βγαίνουν νέα παιδιά, όπως ο Πέλκας, δε θέλω να θυσιάσω έναν Ελληνα ποδοσφαιριστή, να χάσει η ομάδα και να φέρω έναν ξένο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου