Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τελικά δεν ήθελε ούτε η τύχη!

Πικρό φινάλε χθες για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μ’ ένα αποτέλεσμα που τον έστειλε τελευταίο στα πλέι οφ, ανεξάρτητα σε ποιον προκριματικό γύρο θα αγωνιστεί ελέω αδειοδοτήσεων... Δυστυχώς, ο Δικέφαλος “θυμήθηκε” τα άσχημα ξεκινήματα, αφού ήταν εκτός τόπου το πρώτο τέταρτο και το πλήρωσε με το γκολ. Η πίεση όμως δεν έφτανε, αφού τελικά δεν τον ήθελε ούτε η τύχη με τα τρία δοκάρια. Από τους παίκτες του καλύτερα στάθηκαν ο Σταφυλίδης, ο Αθανασιάδης και ο Κρέσιτς.

ΠΑΙΚΤΕΣ
ΚΡΕΣΙΤΣ 7
Ο Κροάτης ξεκίνησε λίγο τρακαρισμένα με μία άστοχη έξοδο, αλλά στο γκολ του Φυτανίδη δεν φέρει ευθύνη, μιας και η κεφαλιά έγινε από πολύ κοντά. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, είχε δύο τρεις καλές επεμβάσεις και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
ΜΑΛΕΖΑΣ 7
Είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με λάθος τοποθετήσεις, νευρικότητα και λάθη ακόμα και στην πρώτη πάσα, στην οποία γενικά είναι αλάνθαστος. Στο δεύτερο μέρος όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, με καίρια κοψίματα και πολλές προωθήσεις.
ΚΑΤΣΙΚΑΣ 7
Έπαιξε μετά από πολύ καιρό και μάλιστα βασικός, επόμενο ήταν αρχικά να είναι τρακαρισμένος, κάτι που φαινόταν σε κάθε του κίνηση. Όσο περνούσε η ώρα όμως βελτιωνόταν, φτάνοντας σχετικά γρήγορα σε πολλά καλά επίπεδα.
ΕΤΟ 5
Η επιλογή του Λάσλο Μπόλονι να τον ξεκινήσει αποδείχθηκε λανθασμένη. Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες φορές προωθήθηκε. Πολλά λάθη επίσης είχε στις πάσες!
ΛΙΝΟ 6
Καλύτερος από τον συμπατριώτη του, πολύ κινητικός, με διάθεση, τρεξίματα και κάλυψη χώρου, αλλά στις περισσότερες προσπάθειες δεν είχε καλά τελειώματα. Κακές επιλογές που έγιναν χωρίς καθαρό μυαλό και χάλασαν την εικόνα του.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ 7
Παρ’ ότι αγωνίστηκε σε θέση που δεν γνωρίζει, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Πολλά τρεξίματα, σωστές πάσες ακόμα και κάθετες (!), έδωσε ορμητικότητα στην ομάδα. Στο δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλός, αλλά είχε πάλι δοκάρι!
ΛΑΖΑΡ 6
Από τον Ρουμάνο περίμενε περισσότερα η ομάδα, με την έννοια ότι ήταν ο μόνος έμπειρος που είχε απομείνει στον άξονα. Ναι μεν προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, δεν ήταν όμως σε καλή μέρα και πολλές ενέργειές του αποδείχθηκαν ημιτελείς.
ΓΙΑΝΝΟΥ 5
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν εντελώς εκτός ρυθμού και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Όταν κάποιος παίκτης δεν έχει συμμετοχές, είναι σπάνιο να κάνει καλό παιχνίδι. Δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί ακόμα και στα αυτονόητα, βγαίνοντας στο ημίχρονο.
ΝΙΜΑΝΙ 6
Ο Γάλλος ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο, με τελικές, σέντρες και προσπάθειες που άνοιξαν την αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο συνεργαζόταν και πάλι με τον Λίνο, αλλά όπως και ο Βραζιλιάνος δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του.
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 6
Έκλεισε τη σεζόν με μία πολύ μέτρια παρουσία από την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή ο Μπόλονι τον πήγε στην περιοχή (φέρνοντας δεξιά τον Νιμανί) χωρίς αποτέλεσμα, ενώ και στο δεύτερο μέρος δεν φάνηκε όσο θα ήθελε. Κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 7
Μπορεί τελικά να μην σκόραρε, αλλά ήταν από αυτούς που τα έδωσαν όλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν όμως έχει δύο δοκάρια, κάνει πολλές τελικές με κεφαλιές και σουτ, αλλά η μπάλα δεν πάει μέσα, υπάρχει και η ατυχία.
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 5
Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ως φορ, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Έτρεχε, μάρκαρε, ήταν μέσα στις φάσεις, πάλευε ψηλά και χαμηλά, ήταν όμως από εκείνα τα βράδια που δεν κάνει την σωστή τελική στον σωστό χρόνο, για να βελτιωθεί η εικόνα του.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6
Έδωσε μία φρεσκάδα στην δεξιά πλευρά κυρίως με την ταχύτητά του, αλλά δεν κατάφερε ν’ αλλάξει εντυπωσιακά την εικόνα της ομάδας στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι έκανε και κάποια “εύκολα” λάθη, με αποτέλεσμα να “χαλάσει” την εικόνα του.
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ---
Δεν μπορεί να βαθμολογηθεί, αφού έπαιξε ελάχιστα. Προφανώς τον διάλεξε ο Μπόλονι για να δώσει ύψος στην επίθεση (ο ΠΑΟΚ πίεζε στο τέλος), αλλά ο Σταφυλίδης που έβγαλε ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να διεμβολίσει την άμυνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου