Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Άξιζε κάτι παραπάνω...»

Από την προεδρική σουίτα παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας ο Αντελίνο Βιειρίνια. Ο Πορτογάλος άσος είδε το μάτς μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, τον Μπρούνο Τσιρίλο και με τα υπόλοιπα μέλη της σημερινής διοίκησης. Όμως δεν είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει.
Ο Βιειρίνια αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του. Η κατάσταση ήταν συγκινητική. Ο Βιειρίνια παρά την πικρία που υπήρχε για το αρνητικό αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεκινήσει πιο νωρίς φέτος τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έδωσε κουράγιο στους πρώην συμπαίκτες του. Εξερχόμενος από τα αποδυτήρια συζήτησε με τον Φραντζίσκο Ζουέλα ενώ δευτερόλεπτα αργότερα μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου. Ρωτήθηκε πώς ένιωσε στην Τούμπα και απάντησε: “Αισθάνθηκα όπως κάθε φορά στο σπίτι μου”.
Ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε την ανάγκη να μπει στο γήπεδο και να παίξει και απάντησε: “Εγώ όταν έρχομαι εδώ, θέλω να μπαίνω μέσα και να παίζω για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η επιθυμία μου”.
- Πέρυσι ήσουν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ φέτος αναδείχθηκε ο Γκαρσία. Πως είδες τη πορεία του ΠΑΟΚ φέτος;
“Σε σχέση με τον Γκαρσία πιστεύω ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία από κανέναν, πως ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ φέτος. Όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, μπορώ να πώ ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του, δεν τελείωσε όμως με τον ίδιο τρόπο. Στα τελευταία παιχνίδια δεν πήρε η ομάδα τα αποτελέσματα που έπρεπε. Και για αυτό δεν είμαι ευχαριστημένος, όπως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ”.
- Τι πιστεύεις ότι έλειπε από τον ΠΑΟΚ; Μήπως είναι και θέμα προπονητή;
“Καταρχήν θέλω να πω ότι όλοι έχουν ευθύνη και το μερίδιο που τους αναλογεί και οι παίκτες και ο προπονητής. Όμως θέλω να κάνω μια παρατήρηση πως ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε καθοριστικό ρόλο ένας ακόμη παράγοντας και αυτός ήταν η ατυχία. Είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος και αυτό μπορώ να το πω, γιατί έβλεπα από τη Γερμανία όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ”.
- Άξιζε κάτι περισσότερο ο ΠΑΟΚ από τα φετινά πλέι οφ ;
“Ναι, πιστεύω ότι άξιζε ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω. Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Όμως, όπως ανέφερα και νωρίτερα,  ειδικά στα τελευταία παιχνίδια όπως και σε αυτό με τον Ατρόμητο όπου η ομάδα είχε τρία δοκάρια, αυτό που έλειπε, ήταν η τύχη. Πιστεύω παράλληλα πως αυτός ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, γιατί οι παίκτες είναι νέοι.  Πρέπει βεβαίως αυτοί οι παίκτες να δουλευτούν καλά, όμως θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον”.
- Για όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, τι έχεις να πεις;
«Τα ίδια έλεγαν και πέρυσι και δεν έγινε τίποτα».
- Τελειώνοντας, ξεκινάει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν η Πορτογαλία και η Ελλάδα. Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο και για το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετέχουν στην εθνική ομάδα;
“Το τελευταίο που αναφέρατε, αποδεικνύει και την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και για αυτό τον λόγο τους κάλεσε ο Σάντος στη Εθνική ομάδα. Και επειδή είμαι φίλος και με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και με τον προπονητή της Ελλάδας, πιστεύω στο καλύτερο. Και εύχομαι η Ελλάδα και η Πορτογαλία να βρεθούν στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και φυσικά αναφερόμαστε στον Σάντος».
- Τώρα που βλέπεις τα πράγματα από μακριά, τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να πάρει ένα τίτλο;
“Δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου ήμουν εγώ στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει βοήθεια από τους διαιτητές αλλά δεν θέλει να αδικείται κιόλας από αυτούς. Και όπως τόνισα και προηγουμένως, έλειπε η τύχη από τον ΠΑΟΚ σε καθοριστικά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου