Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Δεν έκανε καλά τη δουλειά του ο διαιτητής…»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε ότι χάθηκε το τρίποντο στις λεπτομέρειες και αναφερόμενος στο γκολ των γηυπεδούχων αν ήταν οφ σάιντ τόνισε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του ο διαιτητής…
«Έκανε πολύ ζέστη οπότε κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο
Εμείς είχαμε συνολικά καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο ψυχολογικά είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το 0-1 παρά να κάνουμε το 0-2.
Μόνο για λίγες στιγμές πήραμε την πρωτοβουλία στη δίκη μας πλευρά. Γι΄ αυτό δεν είχαμε μεγάλη παρουσία στην περιοχή του Ατρόμητου.
Υπήρχε λίγο παραπάνω νευρικότητα στο τέλος του παιχνιδιού.
Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.
Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στα επόμενα ματς. Μας έλειψε λίγη προσοχή παραπάνω στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Για τα τελευταία 10-15 λεπτά του αγώνα,  εγώ κι εσείς είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι…»
Ο Μπόλονι ρωτήθηκε για το αν το γκολ του Ατρόμητου ήταν οφ σάιντ και έκρινε το ματς που θα μπορούσε να μείνει στο 0-1 και να πάρει τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ.
«Πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Με μία τέτοιου είδους απουσία μπορεί να φανεί ακριβή…».
Στο Ρουμάνο υπενθύμισαν ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από ένα γκολ οφ σάιντ, στην ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό με το γκολ οφ σάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα.
«Κάποια πράγματα  που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι τυχαία. Ήταν οφ σάιντ; Τι λέτε;
Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε κι εσείς το διαιτητή αν ήταν ή όχι.
Είναι λυπηρό όμως που σε μία κρίσιμη στιγμή δεν είχε την παρουσία που έπρεπε…».
Για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές στην 11άδα είπε:
«Συνήθως λέμε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ήταν η καλύτερη επιλογή. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω. Έτσι σκέφτομαι…»
Τέλος αναφέρθηκε στον τρόπο που σκέφτεται για τις επιλογές κάποιων παικτών…
«Για μένα πολλές φορές είναι προτιμότερο να έχεις σταθερή παρουσία στην απόδοσή σου, όχι σκαμπανεβάσματα αλλιώς είναι λίγο πολύ λόττο. Οπότε προτιμώ παίκτες με περισσότερο σταθερότητα. Δεν μπορώ να περιμένω το λόττο… Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι όταν καταρτίζω την ομάδα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου