Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Χωρίς νίκη στο Περιστέρι από το 1981!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για 5ο σερί ματς στο Περιστέρι στην ισοπαλία, ενώ για επτά συνεχόμενα ματς δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα του Ατρόμητου!
Ο Σταύρος Πετρακόπουλος, ο… «Πατριάρχης» της στατιστικής του ελληνικού ποδοσφαίρου ο οποίος βρέθηκε προσκεκλημένος το πρωί στο στούντιο του «SPORT 103 FM»  στην εκπομπή «Όχι άλλο κάρβουνο» αναφέρθηκε στις επισκέψεις του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τα ματς με τον Ατρόμητο και θυμήθηκε τις πέντε σερί νίκες που είχε πετύχει ο Δικέφαλος στην έδρα των Περιστεριωτών στις πρώτες πέντε επισκέψεις του στο Λεκανοπέδιο Αττικής μέχρι το 1981.
Μάλιστα τόνισε ότι το τελευταίο διπλό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Αθήνα σημειώθηκε στις 7 Ιουνίου 1981μ όταν ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 0-2 με τον Χρήστο Δημόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Ο «Φονιάς» έμεινε στον ΠΑΟΚ μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985 και σε 110 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε συνολικά 48 γκολ πριν μετακομίσει τον Παναθηναϊκό…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου