Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Όσο βελτιώνεται ο Παναγιωτούδης θα βελτιώνεται και ο ΠΑΟΚ!»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για τη νίκη επί της Δόξας, για τα πλέι οφ, αλλά έδωσε και συμβουλές για τον Κώστα Παναγιωτούδη.
 
 
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα της Nova και αρχικά τόνισε: «Προσπαθήσαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις απαιτούμενες φάσεις για να διευρύνουμε το σκορ. Στο δεύτερο τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Είναι λογικό όταν μία ομάδα επιχειρεί ανανέωση ή έχει πολλά ματς ή πολλούς τραυματισμόυς, να μην πηγαίνει όπως επιθυμούν οι παίκτες και ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να κάνουμε το καλύτερο στα πλέι οφ.
 
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ είπε:
 «Ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη Λιβαδειά και να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που είναι πιθανό να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος».
 
Για το ματς με το Λεβαδειακό που ακολουθεί είπε:
«Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Τα παιδιά έδωσαν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια από τον Νοέμβριο και έπειτα, αλλά εξασφάλισαν την παραμονή και δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα play off πιο δυνατός μετά την επιστροφή των τραυματιών, απάντησε:
«Αυτό θα φανεί στις προπονήσεις. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν και περισσότερες επιλογές».
 
Για τον Παναγιωτούδη, τέλος, είπε:
«Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι καλό ή κακό, λόγω της ηλικίας του και της πρώτης του συμμετοχής. Είναι πολύ θετικό που σκόραρε και είχε καλή παρουσία. Πρέπει, όμως να σκεφτεί καλά και αυτή η συμμετοχή του να είναι η... χειρότερη και όχι η καλύτερη με τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθεί αυτός, θα βελτιωθεί και η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου