Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οχτώ δοκάρια στα τελευταία επτά ματς στην Τούμπα!

 
Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στην Τούμπα στα προηγούμενα έξι παιχνίδια, καθώς κέρδισε με 2-0 τη Δόξα Δράμας, αλλά τα... απομεινάρια της γκίνιας που είχε προηγούμενα ματς εμφανίστηκαν πάλι με τα τρία δοκάρια που είχαν οι παίκτες του φτάνοντας στα οχτώ σε επτά αγώνες!
 
 
Στο 54΄ ο Σταφυλίδης (οριζόντιο), στο 62΄ο Παναγιωτούδης (δεξί κάθετο) και στο 75΄ο Γκαρσία (αριστερό κάθετο) είδαν τη μπάλα να σταματάει και στα τρία δοκάρια της εστίας που βρίσκεται μπροστά από τις Θύρες 7-8!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Τούμπα μετά από σχεδόν τρεις μήνες (!)  καθώς είχε να κερδίσει από το 1-0 επί του Πανιωνίου στις 21 Ιανουαρίου (μέχρι το 2-0 επί της Δόξας μέτρησε πέντε ήττες και μία ισοπαλία), αλλά τα δοκάρια του αυξήθηκαν!

Στην Τούμπα έφτασε στα οχτώ δοκάρια στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια!

Είχε δύο δοκάρια στο 0-0 με τον Άρη (Γεωργιάδης και Αθανασιάδης), είχε ένα με τον Ολυμπιακό (Γκαρσία), ένα με την Ουντινέζε (Τσιρίλο), ένα με τα Γιάννινα (Αθανασιάδης) και τρία χθες με τη Δόξα Δράμας (Σταφυλίδης, Παναγιωτούδης και Γκαρσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου