Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας στα εισιτήρια

Εκτός από την ήττα, αν κάτι δημιούργησε μεγάλο προβληματισμό προχθές, ήταν η προσέλευση του κόσμου. Για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η έδρα του ΠΑΟΚ ήταν τόσο άδεια και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται σε αριθμούς, μέσα από την έρευνα των ΣΠΟΡ.
Πιο συγκεκριμένα, τα 6.894 εισιτήρια που κόπηκαν, δεν ήταν απλά η χειρότερη φετινή επίδοση, αλλά η χειρότερη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες σε αγώνα πρωταθλήματος! Η αμέσως χειρότερη, σημειώθηκε την σεζόν 2007/08 (την πρώτη της διοίκησης Ζαγοράκη και Σάντος) στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ήταν Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007 και τα εισιτήρια που ανακοινώθηκαν ήταν μόλις 6.364.
Βεβαίως, συνολικά στα εισιτήρια που κόβονται φέτος στην Τούμπα, υπάρχει μία πλήρης μεταστροφή από την περσινή σεζόν, αλλά κυρίως από τα πρώτα δύο χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη φετινή σεζόν, μόνο σε 5 ματς κόπηκαν πάνω από 10.000 εισιτήρια. Ήταν τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη, αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες σεζόν.
Την περσινή σεζόν (2010/11) μόνο σε δύο ματς πρωταθλήματος κόπηκαν κάτω από 10.000 εισιτήρια. Ήταν τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη (7.069) και την Λάρισα (9.566). Ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και περισσότερα εισιτήρια, υπήρχαν τις προηγούμενες σεζόν. Την σεζόν 2009-10 μόνο σ’ ένα ματς υπήρχαν κάτω από 10.000 εισιτήρια (πάλι με τον Εργοτέλη 9.014) και την σεζόν 2008-09 στο ματς με τον Θρασύβουλο κόπηκαν 8.542 εισιτήρια.
Όλα αυτά θα συζητηθούν μεταξύ των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ, πολύ πιθανό και σε κάποια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Είναι δεδομένο ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου, αλλά αυτό που πρέπει να “αποκωδικοποιηθεί” είναι αν σ’ ένα βαθμό αποτελεί και μήνυμα του κόσμου, για πράγματα που δεν του αρέσουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου