Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ρεκόρ λαθών από τους παίκτες

Πολλά πράγματα πρέπει να διορθώσουν ο Λάσλο Μπόλονι και οι παίκτες του, αν θέλουν να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ήδη, η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και οι νίκες Ατρομήτου και ΑΕΚ, “εξαφάνισαν” τον ένα πόντο αβαντάζ που είχε ο Δικέφαλος πριν από την 24η αγωνιστική. Στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός έχει τώρα 3 πόντους, ενώ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητος που ακολουθούν έχουν 0 πόντους (με τον Ατρόμητο να έχει κι ένα ματς λιγότερο).
Ένα ακόμα θέμα προβληματισμού για την εικόνα της ομάδας, ήταν τα πολλά λάθη των παικτών στο προχθεσινό ματς. Όπως προκύπτει από την στατιστική του Κώστα Γαλάνη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν 73 λάθη (!), αριθμός που αποτελεί φετινό αρνητικό ρεκόρ. Τα περισσότερα λάθη έκανε ο Λάζαρ (13) και τον ακολούθησε ο Αθανασιάδης (9), ο Σαλπιγγίδης (8), ο Φωτάκης (7) και ο Μπαλάφας (6). Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ καταγράφηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας με 72 λάθη.
* Οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις (16.00’ στη Νέα Μεσημβρία).
Δύσκολα εισιτήρια για το Αγρίνιο
Στο μεταξύ, στις 12.00’ σήμερα είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα, που θ’ αρχίσει στις 17.15’. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος ασφαλείας Σάκης Τονουσίδης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει εισιτήρια για τον κόσμο του.
Ωστόσο, λόγω της μικρής χωρητικότητας (5.500) του γηπέδου στο Αγρίνιο, η τοπική αστυνομική διεύθυνση είναι πιθανό να μην επιτρέψει την μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου