Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαπιστώσεις για την ήττα

Δύο μήνες χωρίς νίκη στην Τούμπα σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ αποτελεί ασφαλώς το μεγάλο θέμα συζήτησης. Ειδικά όταν η ομάδα έχει να επιδείξει θετικές εμφανίσεις και νίκες εκτός έδρας. Αυτό το αντιφατικό, αυτό το οξύμωρο, αλλά άκρως ποδοσφαιρικό στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αυτό που συζητούν οι φίλαθλοι τις τελευταίες ημέρες, επιχείρησαν να αναλύσουν οι επιτελείς του Δικέφαλου. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στην Τούμπα από τις 21 Ιανουαρίου όταν επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη. Αντιθέτως εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος για περισσότερο από τέσσερις μήνες. Η ήττα από τον Αστέρα προκάλεσε συζητήσεις για το θέμα.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης που είναι κοντά στην ομάδα, τις τελευταίες ημέρες συζητά με τον Μπόλονι όλα τα θέματα. Και μετά τον αγώνα (αλλά και χθες) έγινε μια σύντομη συζήτηση των δύο ανδρών για το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε αγνώριστη στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης με τον Αστέρα και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχθεί τρία γκολ μέχρι το 17ο λεπτό. Διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε αντίδραση από την ομάδα στα πρώτα λεπτά. Και έπρεπε να αλλάξουν κάποιοι παίκτες ρόλους (για παράδειγμα ο Τσιρίλο πέρασε αριστερός στόπερ και ο Μπαλάφας δεξιός) για να διορθωθεί η κατάσταση στην άμυνα μετά το 0-3. Δεν ήταν όμως μόνο η απόδοση του ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Τούμπας (κυρίως στα πρώτα 20 λεπτά) που υποδεικνύει την ανάγκη για να αλλάξει η νοοτροπία μέσα στα αποδυτήρια.
Ήταν και οι δύο πανομοιότυπες ήττες από την Ουντινέζε και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η ομάδα δέχθηκε γρήγορα γκολ, χωρίς να έχει μπει δυναμικά στα παιχνίδια και αυτό το γεγονός της κόστισε. Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να μιλήσουν ακόμη και σήμερα αναλυτικά με τον Μπόλονι για το θέμα που είναι επίκαιρο και στο οποίο αναζητούνται λύσεις. Να μη χάνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με “κάτω τα χέρια”, να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, αυτή είναι η ουσία Και άμεσες λύσεις βεβαίως για να μην την “ξαναπατήσει” ο ΠΑΟΚ και χάσει κι άλλους βαθμούς στη φυσική του έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου