Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξεκούρασε πέντε παίκτες ο Μπόλονι

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνέχισε ο ΠΑΟΚ σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.
Βέβαια από το απογευματινό πρόγραμμα απουσίασαν πέντε παίκτες καθώς ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε μισό ρεπό στους Γκαρσία, Τσιρίλο, Αθανασιάδη, Φωτάκη και Σαλπιγγίδης για να τους έχει πιο φρέσκους.
Το πρόγραμμα πάντως εκτός από ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιείχε και ασκήσεις τακτικής.
Έτο,  Κατσικάς, Ίβιτς, Σνάουτσνερ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα. Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε και αυτός πρόγραμμα θεραπείας λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον ώμο. Ο Κρέσιτς έχει πολύ περισσότερο δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά
Ο μοναδικός από τους τραυματίες που έχει ελπίδες να επιστρέψει για το ματς με τον Παναιτωλικό είναι ο Σνάουτσνερ, καθώς ο Ίβιτς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και δεν φαίνεται να προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
Το απογευματινό πρόγραμμα  περιείχε γυμναστήριο και βάρη συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από πέντε (Γκαρσία, Τσιρίλο, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης) που αναφέραμε και παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου