Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αξιέπαινη πρωτοβουλία των παικτών του ΠΑΟΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρούν σε μια κίνηση αξιέπαινη για να αντιμετωπίσουν συνάνθρωποί μας τα προβλήματα υγείας τους. Είναι όμως η πρώτη φορά όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποιεί την αξιέπαινη ενέργεια των παικτών της ομάδας. Οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μέρος των χρημάτων που έλαβαν ως πριμ για τις νίκες επί των Εργοτέλη (στην Τούμπα) και Παναθηναικού (στο ΟΑΚΑ) σε δύο ανθρώπους που πραγματικά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν και βοήθησαν τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, και την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή που χρειάζεται να κάνει τη θεραπεία της στο εξωτερικό.
Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε το θέμα και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, δύο συνανθρώπους μας που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.
Συγκεκριμένα, προσέφεραν μέρος του πριμ τους από τη νίκη στον αγώνα με τον Εργοτέλη (17η αγωνιστική), για τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν ώστε ο μικρός Ανδρέας να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για αποσιδήρωση, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Ανάλογη κινητοποίηση υπήρξε και για την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό, στην οποία προσέφεραν μέρος του πριμ τους από το νικηφόρο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 23ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές της, βρίσκονται κοντά στην 37χρονη Σοφία και τον μικρό Ανδρέα και τους εύχονται να βγουν νικητές στο δικό τους μεγάλο αγώνα”.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί αποδεικνύουν ότι είναι άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξεως.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ έχουν βοηθήσει και άλλες φορές συνανθρώπους μας, είτε οργανωμένα, είτε και μεμονωμένα, χωρίς όμως να δημοσιοποιούνται οι πρωτοβουλίες τους. Με τα χρήματα που έδωσαν, βοηθούν δύο ανθρώπους να παλέψουν για τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου