Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ανακατεύει την τράπουλα

Μια ανανεωμένη ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, είναι υποχρεωμένος να παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παρτενέρ του Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μπαλάφας, ενώ νέο πρόσωπο στα χαφ θα είναι ο Τσουκαλάς. Άλλωστε, οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές στην αναμέτρηση της Κέρκυρας.
Μένει να φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν ο Μπόλονι θα επιμείνει στη χρησιμοποίηση του Λίνο ως αριστερού χαφ, ή θα επαναφέρει τον Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην Κέρκυρα.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΤΟ, ΙΒΙΤΣ
Για μια ακόμη ημέρα ο Αραούχο Έτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ήταν τέτοιος, που απαιτεί πολύ προσεκτική αποθεραπεία και επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα. Πιθανώς ο έμπειρος αμυντικός να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι ενόψει του αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
Σε ό,τι αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς, που γυμνάστηκε χθες μόνος του, θα προσπαθήσει να επιστρέψει μέχρι αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες και οι Στάμου και Κίτσιου, που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ
Ο Ντάριο Κρέσιτς συμμετείχε σ' ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης μαζί με τους Κώστα Χαλκιά και Παναγιώτη Γλύκο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή τερματοφυλάκων Στέφανου Αϊβαλιώτη.
Σταδιακά θα επιδιώξει μέσα στο επόμενο διάστημα να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Πάντως, θα μείνει εκτός και από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου