Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δύο γκολ μακριά από τους πέντε κορυφαίους

Μόλις δύο γκολ χωρίζουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φορ έχει πετύχει μέχρι τώρα 64 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα του Δικέφαλου και χρειάζεται άλλα δύο, προκειμένου να πιάσει τον Γκουερίνο στην πέμπτη θέση. Ψηλότερα, πάντως, ο Σαλπιγγίδης πολύ δύσκολα θα φθάσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού ο τέταρτος της κατάταξης Κωστίκος έχει σημειώσει 78 τέρματα. Ακόμη πιο ψηλά βρίσκεται ο Σκαρτάδος με 84 γκολ, ενώ αξεπέραστοι θα μείνουν οι Σαράφης και Κούδας, που κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις, με 136 και 133 τέρματα αντίστοιχα.
Αν, βέβαια, δεν είχε μεσολαβήσει η τετραετία του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό και παρέμενε όλα τα χρόνια της καριέρας του στην Τούμπα, τότε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε βλέψεις να φθάσει τις επιδόσεις των Κούδα και Σαράφη. Προς το παρόν, στόχος του είναι να μπει στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ σε αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου