Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Οι σκέψεις για Νιμανί και 4-4-2!








Ο αυριανός αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι αλήθεια ότι προβληματίζει τον Λάσλο Μπόλονι, αφού ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα απουσιών. Από τις χθεσινές δοκιμές που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός, φάνηκε η πρόθεσή του να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Φρεντερίκ Νιμανί. Για το συγκεκριμένο ματς ο Ρουμάνος προτιμάει το νεαρό Γάλλο μεσοεπιθετικό και αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΣΠΟΡ, συμβαίνει για δύο λόγους.
Πρώτον, γιατί ο Αστέρας διαθέτει πολύ ψηλά κορμιά στην άμυνά του (και παίκτες που ταυτόχρονα είναι δυνατοί) και δεύτερον γιατί θέλει να πειραματιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια, ώστε σε διαστήματα του ματς το 4-2-3-1 που παρατάσσει σχεδόν πάντα, να μετατρέπεται σε 4-4-2. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Νιμανί θα πλαισιώνει τον Κλάους Αθανασιάδη στην επίθεση, για να αποκτά ο ΠΑΟΚ ύψος και όγκο, θ’ ανεβαίνει πιο ψηλά ο Λίνο και ο Λάζαρ θα έχει εντολές να συγκλίνει λίγο αριστερά για να καλύπτει το όποιο κενό ενδεχομένως προκύπτει.
Είναι μία σκέψη του Ρουμάνου ώστε να δει πώς λειτουργεί ο Νιμανί και εντός περιοχής, αφού είναι αλήθεια ότι το ύψος και το στιλ του δεν τον βοηθά ν’ ανταποκριθεί όπως ενδεχομένως θα ήθελε, ως αριστερός χαφ. Εκτός από τις σκέψεις για τους στόπερ (αναλυτικό ρεπορτάζ στην σελίδα 6),  στα άκρα χθες διατήρησε τους Αποστολόπουλο και Λίνο, ενώ δεν άλλαξε η τριάδα της μεσαίας γραμμής (Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης) αλλά και αυτή της επίθεσης (αφού ο Σαλπιγγίδης ήταν δεξιά και ο Κλάους στην κορυφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου