Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νοκ άουτ και οι δύο Γκανέζοι της Ουντινέζε

Κακά μαντάτα έκρυβε το Κόπα Άφρικα για την Ουντινέζε, αφού χθες επιβεβαιώθηκε ότι οι δύο Γκανέζοι της ομάδας Μπαντού και Ασαμόα, επέστρεψαν τραυματίες και δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν.

Στο μεταξύ, σήμερα χειρουργείται ο Χιλιανός Μαουρίτσιο Ίσλα που χάνει όλη την σεζόν. Η χθεσινή προπόνηση άφησε ενδείξεις για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Γκουιντολίν, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-1-1, με τον Φλόρο Φλόρες στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του τον Αμπντί.
Στο επίσημο σάιτ της Ουντινέζε, υπάρχει μία αρκετά καλή και αναλυτική παρουσίαση του ΠΑΟΚ, με μοναδικό σφάλμα ότι αναφέρει τον Ίβιτς ως Κροάτη! Αναφέρουν μάλιστα τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
“Μία νίκη για Αντόνιο και Ισλα…”
Δηλώσεις του Ελβετού μέσου της ομάδας Αλμέν Αμπντί, φιλοξένησε χθες το επίσημο σάιτ της Ουντινέζε. Ο 25χρονος παίκτης αναφέρθηκε στην ήττα από τη Μίλαν, αλλά έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης: “Δεν είναι ποτέ καλό να χάνεις και με τη Μιλάν κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά χάσαμε στο τέλος. Τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπουν τα λάθη. Ξέρουμε τώρα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες των Ντι Νατάλε και Ισλα. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου