Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ύστατη προσπάθεια για εισιτήρια

Ο επίσημος ΠΑΟΚ κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα να εξασφαλίσει 2.000 επιπλέον εισιτήρια από εκείνα που δικαιούταν βάσει κανονισμών η ομάδα (το 5% του Φρίουλι ήταν 1.600 εισιτήρια, ενώ άλλα 200 δίνονται πάντα στους φιλοξενούμενους για τα επίσημα). Ωστόσο και τα 3.800 εισιτήρια ήταν τελικά πολύ λίγα για να καλυφθούν οι ανάγκες όλου του κόσμου του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Ιταλία! Στο Φρίουλι αναμένεται να βρεθούν πάνω από 5.500 φίλοι του ΠΑΟΚ και εκατοντάδες από αυτούς δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια.
Η ύστατη προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στη σύσκεψη που θα γίνει για τα μέτρα ασφαλείας, μήπως καταστεί δυνατόν να παραχωρηθεί ένα εκδοτήριο εισιτηρίων για τον κόσμο του Δικεφάλου που δεν έχει εισιτήρια!
Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρήκαν άκρες για εισιτήρια μέσω ίντερνετ, αλλά οι Ιταλοί κλείδωσαν το σάιτ τους την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι οπαδοί του Δικεφάλου έβαλαν και εκεί χέρι…
Προσοχή εφιστά η ΠΑΕ
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, με δηλώσεις του στον “Sport 103 FM” αναφέρθηκε στην αναμενόμενη δυναμική και πολυπληθή παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ιταλία, τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά τους.
“Στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθήκε με 50.000 ευρώ πρόστιμο γιατί άναψαν πυρσοί. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους διότι δεν ξεφεύγει τίποτα από την ΟΥΕΦΑ. Η τιμωρία με την Καζάν ήταν παραδειγματική και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι στην Ιταλία, την ευθύνη των οπαδών μας την έχουμε εμείς. Απαγορεύονται πυρσοί, κροτίδες, βεγγαλικά, λέιζερ και όλα τα σχετικά.
Στο Λονδίνο υπήρχε μία φανταστική κερκίδα χωρίς πυρσούς κτλ. Θα είναι πολύ κρίμα να μην προσέξουμε, να περάσουμε την Ουντινέζε και να παίξουμε χωρίς κόσμο…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου