Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη από τον Βιειρίνια στην προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Τρίτης τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση, είδαν μπροστά τους τον Αντελίνο Βιειρίνια, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη με διήμερη άδεια που του έδωσε ο προπονητής του στη Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ

Ο Πορτογάλος άσος αγκαλιάστηκε με όλους τους πρώην συμπαίκτες του, αστειεύτηκε μαζί τους και, στη διάρκεια της προπόνησης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον γιατρό του ΠΑΟΚ για το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολεί.
Κατά την προσφιλή συνήθειά του, ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε μια μέρα ρεπό επιπλέον στον εαυτό του και θα επιστρέψει σήμερα. Ετσι, οι παίκτες γυμνάστηκαν υπό την επίβλεψη των βοηθών του.

Ο Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά έχει αποθεραπευτεί από τη θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ.

Δεν συμμετείχαν καθόλου οι τραυματίες Ετο, Γλύκος και Κατσικάς, ενώ έλειπαν οι επτά διεθνείς,  Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Λάζαρ, Γιάννου, Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου