Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ραντεβού με Πόρτο για Βιεϊρίνια

Καθώς συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες από τη μέρα που ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ, ήρθε η ώρα για να διευθετηθεί και η εκκρεμότητα του Δικεφάλου με τα χρήματα που οφείλει στην Πόρτο από το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη που διατηρούσε από το καλοκαίρι του 2009.
Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ένα ραντεβού του Βρύζα με τους επιτελείς της πορτογαλικής ομάδας, το οποίο θα γίνει στην Πορτογαλία, όπου θα ταξιδέψει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για να βρεθεί η χρυσή τομή για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.
Οι Δράκοι παραχώρησαν τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2009 (αφού είχε αγωνιστεί δανεικός στο Δικέφαλος τη σεζόν 2008-09) έναντι 350.000 ευρώ, διατηρώντας όμως το 33% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.
Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος άσος παραχωρήθηκε στη Βόλφσμπουργκ οι άνθρωποι της Πόρτο άρχισαν να ζητούν το ποσοστό τους.
Ο Ζήσης Βρύζας ξεκίνησε ένα μαραθώνιο προσωπικών επαφών με τους επιτελείς των Δράκων, τους οποίους γνωρίζει από παλαιότερα.
Στόχος ήταν να βρεθεί μία συμφωνία για να πάει ο ΠΑΟΚ όσο πιο πίσω γίνεται χρονικά την καταβολή του ποσοστού που περιμένει η Πόρτο και αν είναι δυνατόν μετά τον προσεχή Ιούνιο.
Σε πρώτη φάση οι «Δράκοι» περιμένουν περίπου 1,2 εκ. ευρώ καθώς αυτό το νούμερο αφορά το 33% των χρημάτων (3,5 εκ. ευρώ) που έλαβε ο ΠΑΟΚ για το Βιεϊρίνια έως τώρα από τη Βόλφσμπουργκ (υπάρχει μπόνους 500.000 ευρώ για 15 συμμετοχές και άλλες 500.000 ευρώ για τις 30).
Το ραντεβού του Βρύζα στην Πορτογαλία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου