Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Προεδρικές ντόπες πρόκρισης!

Γεμάτη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Ζήση Βρύζα και όχι μόνο λόγω της σημερινής σπουδαίας αναμέτρησης με την Ουντινέζε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρέθηκε από το πρωί χθες στην Αθήνα και συμμετείχε νωρίς το μεσημέρι στην έκτακτη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκα, ενώ το βράδυ πέρασε από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου.
Το συμβούλιο, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους πέντε ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΟΦΗ και Άρης) να συναντηθούν άμεσα με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να συζητηθούν δύο βασικά ζητήματα που απασχολούν την διοργανώτρια αρχή. Αυτά είναι η ρύθμιση φορολογικών θεμάτων και η οριστικοποίηση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. Ειδικά το δεύτερο θέμα είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις ΠΑΕ και κάτι που απασχόλησε ιδιαίτερα την συνεδρίαση.
Όσο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί και δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μία ευνοϊκή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, που σίγουρα θα επιβαρυνθεί απόψε με το ματς κόντρα στην Ουντινέζε.
Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Ζήσης Βρύζας ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα οργανωτικά θέματα εν’ όψει του σημερινού ματς. Αργά το απόγευμα, πέρασε και από το ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή του ΠΑΟΚ πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια. Εκεί, δεν μίλησε σε όλους τους παίκτες, αλλά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και με την φυσική του παρουσία προέτρεψε όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο σημερινό ματς.
Παράταση και TV
Στο μεταξύ, πολλή κουβέντα έγινε χθες για το ενδεχόμενο παράτασης ή και πέναλτι στο σημερινό ματς, σε συνδυασμό με την τηλεοπτική μετάδοση. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ αρχίζει στις 20.00’ και αυτό του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν στις 22.05’. Αν υπάρξει παράταση στην Τούμπα, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν. Έχουν αποκλείσει την περίπτωση ένα από τα δύο ματς να “πάει” στο TV Μακεδονία (που ανήκει στον όμιλο Κυριακού), αλλά το πιθανότερο ενδεχόμενο σε μία τέτοια περίπτωση, είναι να υπάρξει παράλληλη μετάδοση.
Τα χρήματα στην πρόκριση
Πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση, μπορεί να φέρει μέχρι και 1,5 εκ. ευρώ “καθαρά” στα ταμεία της ομάδας. Ασφαλώς θα πρόκειται για μία μεγάλη οικονομική ανάσα, αλλά προέχει φυσικά να τα καταφέρει σήμερα ο Δικέφαλος απέναντι στην Ουντινέζε
Προύσαλης και Κεραμυδάς στο συμβούλιο
Δεκτές έγιναν οι παραιτήσεις των Βαγγέλη Ποζατζίδη και Γιάννου Δημόπουλου στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ που έγινε στο “Παλατάκι”. Όπως είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ οι Ποζατζίδης και Δημόπουλος, ήταν αμετάπειστοι και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ενέκριναν τις παραιτήσεις τους. Στις θέσεις τους, στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη, μπαίνουν οι Γιώργος Προύσαλης (επί σειρά ετών έφορος στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ) και Γιώργος Κεραμυδάς (έφορος στα τμήματα στίβου). Οι κ.κ. Προύσαλης και Κεραμυδάς ήταν τα δύο πρώτα αναπληρωματικά μέλη.
Ακόμη εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. η πρόταση των 110 μελών του Χρυσού Δικέφαλου (είχε δοθεί γραπτώς από τον Αλκη Ησαιάδη στον Θανάση Κατσαρή στη κοπή της βασιλόπιτας του Χρυσού Δικέφαλου)  για να ονομαστεί “Μέγαρο Γιώργος Παντελάκης” το κεντρικό κτίριο στη Τούμπα. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και πως θα μπορέσουν στο μέλλον να ανταποκριθούν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικά. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει τόσα πολλά τμήματα υπό τη αιγίδα του, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι διαλύονται, υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Γαλατσόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης, για θέματα της ΚΑΕ ενώ συζητήθηκαν και θέματα που έχουν σχέση με τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον ερασιτέχνη. Το διοικητικό συμβούλιο διήρκησε μια ώρα και είκοσι λεπτά.
Γ. Κούδας: «Ύπουλο αποτέλεσμα»
Στο MEGA ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κούδας το βράδυ της Τρίτης. Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας για το σημερινό ματς: “Είναι ύπουλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Ο Μπόλονι κάνει πολύ καλή δουλειά και προωθεί νέα παιδιά”.
Πάντως, δεν έκρυψε και την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση των βετεράνων: “Η διοίκηση, πρέπει ν’ αντιμετωπίζει το ίδιο την ιστορία της ομάδας. Όχι κάποιοι να είναι στα… κάγκελα και άλλοι στα ψηλά των κερκίδων..”.
“Κωμωδία” με τον ορισμό διαιτητών στη Κ-17
Ανήκουστο και πρωτοφανές αυτό που συνέβη χθες στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, εκεί όπου έπρεπε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη σε επίπεδο Νέων κάτω  των 17 ετών. Το ματς δεν έγινε ποτέ. Όχι γιατί είχαν ευθύνη οι δύο ομάδες, αλλά γιατί δεν προσήλθαν ποτέ οι διαιτητές στο γήπεδο. Και πώς να προσέλθουν όταν δεν είχαν … οριστεί ποτέ. Ή τουλάχιστον (όπως έλεγαν στο παρασκήνιο) υπήρξε διχογνωμία ανάμεσα στη ΕΠΟ, τη Κεντρική επιτροπή διαιτησίας και τη Σούπερ Λίγκα, για το αν έγινε τελικά ο ορισμός των διαιτητών. Η ουσία είναι πως και οι τρεις φορείς που είναι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση των αγώνων και των ορισμών των διαιτητών τα “μούσκεψαν”. Άγνωστο είναι πότε θα γίνει το παιχνίδι…
Τα απούλητα εισιτήρια

Περίπου 11.500 εισιτήρια απούλητα έχουν απομείνει για το σημερινό παιχνίδι. Από τα 25000 που είχαν βγει στη ελεύθερη αγορά τις τελευταίες ημέρες πουλήθηκε ένας σημαντικός αριθμός, όμως τα 11500 εισιτήρια θα διατίθενται από σήμερα στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως τα περισσότερα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους. Η θύρα 8 αντιστοιχεί στους Ιταλούς που θα είναι περίπου 300-350. Συνολικά η χωρητικότητα της θύρας 8 αγγίζει τις 3300 θέσεις. Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη του κόσμου του θα διεκδικήσει τη πρόκριση επί της Ουντινέζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου