Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

O Βρύζας και η Λίγκα!

Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague (μαζί με το Μάκη Γκαγκάτση) για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, καθώς ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο Δικέφαλο από το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από την παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.
Στο συμβούλιο συζητήθηκαν θέματα χορηγιών και προγράμματος ενώ προέκυψε νέα κόντρα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.
Παρών στο συμβούλιο από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας και ο γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ παρών ήταν μετά από καιρό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
Για το βασικό θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ, η Superleague με ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε».
Στο συμβούλιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έβαλε με τον Δημήτρη Γόντικα για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί… φιλικών αγώνων και μάλιστα η λίγκα έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα αναφέροντας ότι:
«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Στο συμβούλιο λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις και για κάποια ακόμη εξ’ αναβολής παιχνίδια στα οποία δεν συμμετέχει ο ΠΑΟΚ και άρα δεν αφορούσαν το Ζήση Βρύζα και το Μάκη Γκαγκάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου