Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η αλήθεια για Πόποβιτς!

Κατέθεσε, λέει, πρόταση η Ρόμα στον ΠΑΟΚ για τον Πόποβιτς. Και ζητά τη απόκτηση του νεαρού παίκτη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, στο πρόσφατο τουρνουά όπου συμμετείχε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Και το ερώτημα είναι απλό: Στον ΠΑΟΚ γιατί δεν το ξέρουν; Η απάντηση, εύλογη: Πολύ απλά, διότι δεν ήρθε καμία πρόταση. Σε κάθε περίπτωση ο Πόποβιτς είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, του δόθηκε η δυνατότητα στο ματς με τον Πανιώνιο να αγωνιστεί παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός και φυσικά το ζητούμενο είναι να εξελιχθεί.

Επίσημη πρόταση κατά συνέπεια, της Ρόμα, στον ΠΑΟΚ, για τον Πόποβιτς δεν υπάρχει. Το αν θα υπάρξει στο μέλλον, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε. Το www.sportouvorra.gr είχε αποκαλύψει ότι η Ρόμα είχε επιχειρήσει να "κλέψει" τον παίκτη καθώς δεν γνώριζε ότι ο νεαρός είχε υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Όταν οι Ιταλοί ενημερώθηκαν σχετικά τράπηκαν σε άτακτη φυγή διότι γνωρίζουν καλά πως δεν έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν τον παίκτη χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου