Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αθανασιάδης: "Στόχος ένας τίτλος!"

Έναν τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Στέφανος Αθανασιάδης κατά τη σημερινή (14/1) βράβευσή του ως MVP της προηγούμενης αγωνιστικής.
Ο διεθνής επιθετικός, με αφορμή τη βράβευσή του, έκανε δηλώσεις εστιάζοντας κυρίως στα ματς με Εργοτέλη και ΑΕΚ και εκφράζοντας τον πόθο του για την κατάκτηση ενός τίτλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα σεζόν ξεκινάει για μένα με ένα βραβείο MVP. Μακάρι να έρθουν και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι με τις εμφανίσεις μου".
Για τον προσωπικό στόχο που βάζει με την συμπλήρωση διψήφιου αριθμού τερμάτων: "Κάποιος τίτλος με την ομάδα... Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος που μπορεί να βάλει κανείς".
Για το αν θα αποδυναμώσει τον ΠΑΟΚ η αποχώρηση των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας: "Βιεϊρίνια και Κοντρέρας σίγουρα θα μας λείψουν, ωστόσο υπάρχουν άλλοι 25 παίκτες σδώ για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και  να προσπαθήσουν να κατακτήσουν ένα τίτλο με την ομάδα".
Για τα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν: "Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη από αύριο. Στη συνέχεια έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ με την οποία θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο".
Τέλος, για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη (15/1): "Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Αυτό παίζει κύριο ρόλο σ' αυτά τα ματς. Το μόνο που μπορεί να μας φοβίζει είναι η δική μας απόδοση".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου