Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα τέλειο πλάνο"

Ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης της UEFA Αντρέα Τραβέρσο, μίλησε στον Sport 103 fm για την υπόθεση του ΠΑΟΚ, το πλάνο που πρέπει να παρουσιάσει ο "Δικέφαλος", τη γενικότερη στάση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και για τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται υπό επιτήρηση:
Για το λόγο που κλήθηκε πρώτος ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα: «Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κλήθηκε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Δεν έχουμε μόνο τον ΠΑΟΚ άλλα 235 ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις μας. Τις τσεκάραμε όλες, αλλά ξεχωρίσαμε κάποιες και τις καλέσαμε να έχουν μία συνάντηση μαζί μας. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους θεσμούς μας και ήταν σημαντικό να τον ακούσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην απολογία του ΠΑΟΚ και την τιμωρία του: «Δεν ήμουν παρών, αλλά ακούστηκαν οι θέσεις του ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη προσοχή από την ΟΥΕΦΑ. Παρουσίασε ένα πλάνο που θα επιδιώξει να τηρήσει από εδώ και στο εξής, έδειξε συγκεκριμένο πλάνο και τόνισε ότι θα το ακολουθήσει».

Για το αν ήταν σημαντική η παρουσία του Ζαγοράκη στη συνάντηση: «Ηταν πολύ σημαντικό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο συγκεκριμένο ραντεβού».

Για το αν έχουν τιμωρηθεί και άλλες ομάδες: «Σε αυτό το στάδιο, δεν πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, δεν υπάρχει κάποια τιμωρία αποκλεισμού. Υπήρχαν ομάδες που αντιμετώπισαν σοβαρά τέτοια προβλήματα στο παρελθόν, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, η Τιμισοάρα και η Μαγιόρκα πέρσι».

Για το αν η εισήγηση ήταν όντως για τριετή αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Υπήρχε αυτό το ρίσκο από την ΟΥΕΦΑ. Αυτή η σκέψη ήταν πριν το ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε η σκέψη να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και από την επόμενη διοργάνωση. Ακούσαμε τον ΠΑΟΚ και το πλάνο που μας παρουσίασε του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία και θα είναι υπό παρακολούθηση τους επόμενους μήνες από την ΟΥΕΦΑ».

Για το αν θα γίνει επανέλεγχος στις 31 Μαρτίου: «Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η καταληκτική στην οποία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι εντάξει σε πρώτη φάση για το πλάνο του, ακόμα και στην ελληνική ομοσπονδία. Δε θα περιμένουμε μέχρι τότε εμείς, θα παρακολουθούμε συνεχώς τον ΠΑΟΚ, θα είμαστε σε συνεχή διάλογο, ώστε να μας αποδεικνύει εμπράκτως ότι τηρεί το πλάνο ο που μας παρουσίασε. Ενα πλάνο που θα μας παρουσιάσει στις 31 Μαρτίου και που θα πρέπει να είναι τέλειο και ολοκληρωμένο στις 30 Ιουνίου. Αν δε γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, θα μπορεί να αποκλειστεί από την ΟΥΕΦΑ».

Για το έγγραφο στην ΕΠΟ για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Δε μπορώ να πω αν είναι σε χειρότερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Εχει ενημερωθεί η ελληνική ομοσπονδία και θα τσεκάρονται από την ΟΥΕΦΑ. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν και αυτές για να δώσουν εξηγήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου